کرمان رصد

آخرين مطالب

پیش بینی آب و هوا استان ها فردا 26 بهمن ماه 1403 | پیش بینی هواشناسی تهران، البرز، فارس و کرمان فردا جمعه 26 بهمن ماه 1403 اجتماعي

پیش بینی آب و هوا استان ها فردا 26 بهمن ماه 1403 | پیش بینی هواشناسی تهران، البرز، فارس و کرمان فردا جمعه 26 بهمن ماه 1403
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - صفحه اقتصاد - رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی استان‌ها را تشریح کرد.
پیش بینی هواشناسی پنجشنبه و جمعه استان‌های کشور / جمعه موج جدید بارش‌ها آغاز می‌شود صادق ضیائیان با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در مناطقی از نیمه جنوبی کشور، ابرناکی و بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می‌شود.
وی افزود: در نیمه شمالی فارس، بوشهر و کرمان، بارش شدت خواهد داشت و در سایر مناطق رگبار پراکنده رخ می‌دهد و بعدازظهر از میزان بارندگی این مناطق کاسته می‌شود و ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور آغاز می‌شود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: جمعه با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور، در شمال غرب، مناطقی از غرب و بعدازظهر در دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر، افزایش ابر و بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود.
وی ادامه داد: در جنوب آذربایجان غربی و غرب کردستان نیز بارش برف شدت خواهد داشت و طی این روز در فارس، کرمان، ارتفاعات خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان، افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می‌دهد.
ضیائیان گفت: شنبه در شرق سواحل دریای خزر، خراسان رضوی و شمال سمنان، بارش برف و باران، وزش باد و کاهش موقتی دما رخ می‌دهد و این سامانه از شمال شرق خارج خواهد شد، همچنین در جنوب فارس، بوشهر و کرمان و شمال هرمزگان، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد.
ایمنا نوشت، وی اضافه کرد: بعدازظهر جمعه و روز شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد و یکشنبه در نیمه شرقی کشور جوی آرام و پایدار حاکم است و به تدریج با ورود سامانه بارشی دیگری از جنوب غرب کشور، ابرناکی و بارندگی در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از کرمان و هرمزگان پیش بینی می‌شود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور افزود: دوشنبه علاوه بر این مناطق در دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان، قزوین، البرز و تهران، بارش رخ می‌دهد و بعدازظهر از میزان ابرناکی و بارش در نیمه غربی کاسته می‌شود و در خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان و سواحل دریای خزر، بارش باران و برف رخ می‌دهد و این موج از مرز شرقی کشور خارج می‌شود.
هشدارهایی که نادیده گرفتنشان به قیمت جان تمام می‌شود هفته‌های اخیر با ورود سامانه‌های بارشی و کاهش دما سازمان هواشناسی با صدور هشدارهایی نسبت به مخاطره‌آمیز بودن فعالیت‌های مرتبط با کوهستان مانند کوهنوردی توصیه کرده است که بی‌توجهی به آن‌ها حتی می‌تواند خطرات جانی به همراه داشته باشد. بر اساس آمار سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از ابتدای زمستان 18 نفر در حوادث کوهستان‌های کشور جان خود را از دست داده‌اند.
ایسنا نوشت، در حالی حوادث منجر به فوت در کوهستان‌های کشور رخ می‌دهد که تنها با توجه به یک هشدار ساده هواشناسی می‌توان از وقوع آن پیشگیری شود. تغییرات ناگهانی آب‌وهوا، خطرات ناشی از بهمن، طوفان، سرمازدگی و حتی گرمازدگی، همگی از خطراتی هستند که می‌توان آن‌ها را با درک درست از پیش‌بینی‌های هواشناسی کاهش داد و بر همین اساس توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی برای عموم مردم به‌ویژه کوهنوردان و طبیعت‌گردان حیاتی است.
سازمان هواشناسی کشور و مراکز پیش‌بینی اطلاعات دقیقی درباره شرایط جوی ارائه می‌دهند که می‌تواند جان افراد را نجات دهد. این اطلاعات نه یک خبر روزمره که راهنمایی حیاتی برای برنامه‌ریزی صحیح سفرهای کوهستانی و طبیعت‌گردی است.
از مه‌گرفتگی تا بهمن وقتی هشدارهای هواشناسی منتشر می‌شود، معمولاً به چند پدیده جوی اشاره می‌شود که می‌تواند برای کوهنوردان و طبیعت‌گردان تهدیدآمیز باشد؛ مه‌گرفتگی و کاهش دید، بارش برف و خطر بهمن، سرمازدگی و هیپوترمی، طوفان‌های محلی و وزش باد شدید و حتی سیلاب‌های ناگهانی. 
مه غلیظ می‌تواند باعث گم‌شدن در مسیرهای کوهستانی و افزایش خطر سقوط شود. تغییرات دما و بارش‌های جدید می‌تواند تعادل لایه‌های برف را بر هم بزند و منجر به ریزش بهمن شود. کاهش ناگهانی دما در ارتفاعات می‌تواند به سرعت باعث سرمازدگی و حتی مرگ شود. طوفان‌های کوهستانی نیز می‌تواند چادرهای کوهنوردان را از جا بکند و حتی باعث سقوط از صخره‌ها شود. سیلاب‌های ناگهانی نیز اغلب در دره‌های مستعد سیلاب رخ می‌دهد؛ این سیلاب‌ها ناشی از بارش‌های شدید هستند.
چرا باید هشدارهای هواشناسی را جدی گرفت؟ کارشناسان پیش‌بینی اداره کل هواشناسی تاکید دارند که پیش‌بینی‌های هواشناسی به‌طور مداوم بر اساس داده‌های ماهواره‌ای و ایستگاه‌های زمینی به‌روزرسانی می‌شود. این اطلاعات می‌تواند تفاوت بین یک سفر ایمن و یک حادثه تلخ باشد. آنان همچنین درباره اهمیت توجه به هشدارها اعلام می‌کنند که نادیده گرفتن هشدارهای هواشناسی، مانند رانندگی در جاده‌ای پرخطر بدون توجه به علائم هشداردهنده است. این کار نه‌تنها جان فرد بلکه جان دیگران را نیز به خطر می‌اندازد.
توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی تنها یک توصیه ساده نیست؛ یک ضرورت است. هر ساله حوادثی مانند سقوط بهمن، گم‌شدن در مه، سرمازدگی یا گرفتار شدن در طوفان‌های ناگهانی جان انسان‌ها را می‌گیرد.
هشدارهای هواشناسی از چه طریقی به دست می‌آید؟ پیش‌بینی‌های هواشناسی فرآیندی علمی و دقیق است که بر پایه جمع‌آوری داده‌های جوی از منابع مختلف انجام می‌شود. این داده‌ها از طریق ایستگاه‌های هواشناسی زمینی با اندازه‌گیری دما، رطوبت، فشار هوا، سرعت و جهت باد، ماهواره‌های هواشناسی با ارائه تصاویر و داده‌های دقیق از حرکت ابرها، طوفان‌ها و تغییرات جوی، مدل‌های پیش‌بینی عددی با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته‌ای که با استفاده از داده‌های جمع‌آوری‌شده، وضعیت آب‌وهوا را برای ساعات و روزهای آینده شبیه‌سازی می‌کند به دست ‌می‌آید.
هشدارهای هواشناسی چه معنایی دارد؟ هشدارهای هواشناسی به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند که هر کدام سطح متفاوتی از خطر را نشان می‌دهد. زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.
هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی می‌تواند خسارت‌های وسیعی به دنبال داشته باشد. از این‌رو با صدور هشدار قرمز به دستگاه‌های مختلف اعلام می‌کنیم که وارد عمل شوند و اقداماتی را برای کاهش خسارات وقوع پدیده‌های جوی انجام دهند.
بر همین اساس با بررسی اطلاعات هواشناسی و توجه به هشدارهای رسمی، از جمله هشدارهای زرد، نارنجی و قرمز می‌توان از وقوع مخاطرات جلوگیری کرد.
مطالعه بیشتر: پیش بینی هواشناسی استان ها فردا 25 بهمن ماه 1403 | پیش بینی آب و هوا فردا پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/702138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله قدس/ ترسیم ارکان اقتدار در سخنان رهبر معظم انقلاب

سرمقاله وطن امروز/ مقاومت ملی، پیشرفت ملی

سرمقاله اطلاعات/ ایران و مسأله ترامپ

ثبت‌نام دوره جدید مطالعاتی اندیشه مقام معظم رهبری آغاز شد

عملکرد خارق‌العاده هوش مصنوعی دیپ‌مایند در المپیاد ریاضی

پاسخ به چند سوال نجومی‌

افتتاح تجهیز اماکن اقامتی موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار مازندران

درگیری نیرو‌های تکاوری با اشرار مسلح در ریگان/ یک شرور کشته شد

رسمی؛ بازی استقلال – نساجی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود

آغاز جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در کرمان

درگیری تکاوران با اشرار مسلح در ریگان/ یک شرور کشته شد

ریشه‌های مدیران خودرو در خاک کرمان !

درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با اشرار مسلح + جزئیات

تبعات یک تصمیم فدراسیون هندبال؛ وقتی علاقه‌مندان کرمانی محروم شدند

استاندار کرمان: کشاورزی استان باید به سمت اقتصادی شدن حرکت کند

درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با خودروی اشرار مسلح در ریگان

عامل فوت یک مرد جوان لحظاتی پس از قتل دستگیر شد

عکس/ قابی دیده نشده از 23 سال پیش محمدرضا گلزار و علی دایی

اهدا پیراهن هواداری نساجی پیش از پرواز به رفسنجان

فرار از دست صاحبکار برای حمایت از تیم محبوب نساجی

سرمقاله همشهری/ توانمندی نظامی؛ ستون استواری امنیت و پیشرفت ملی

دوره فیلترینگ به سر آمده است؟

سرمقاله جوان/ تلاشگران واقعی ظهور موعود (عج)

سرمقاله شرق/ وفاق آدم‌ها، وفاق فکرها

رژیم غذای "یویو" به کلیه ها آسیب می رساند

پیام تبریک مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج)

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده معظم شهید شعبانعلی احمدی

توسعه و پیشرفت امروزمان را مدیون شهدا و ایثارگران هستیم

جلسه ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد

هر روستا به یک کارگاه تولیدی کوچک‌ مبدل شود

بازی استقلال و نساجی در ورزشگاه آزادی

اسارت 45 روزه جوان سیرحانی

ورزشگاه آزادی میزبان استقلال - نساجی

دیدار سفیر انگلیس با 2 متهم امنیتی تبعه انگلیس در کرمان

بازگشت میدان ارگ به چرخه گردشگری

جزئیات درگیری یگان تکاوری پلیس با اشرار مسلح در ریگان

جزئیات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با خودروی اشرار مسلح در ریگان

آواز احساسی؛ رضا گلزار به مناسبت ولنتاین چه آهنگی خوند آیسان بهت زده میشه ماشینشو

موزیک جدید گلزار را در فضای مجازی غوغا کرد

شرور مسلح در ریگان کشته شد

پدر «شهید کیانی» درگذشت

اینفوگرافی/ 6 خوراکی ممنوعه برای روزهای سرد

درگیری نیروهای تکاوری با اشرار مسلح در ریگان؛ یک شرور کشته شد

افتتاح نخستین گلخانه هوشمند هیدروپونیک کرمان در رفسنجان

فرماندار، نماینده مجلس و مدیرکل در تمرین مس کرمان!

وزارت نفت و نیرو به‌جای مجادله به فکر حل مشکل برق و گاز باشند

سرمقاله اعتماد/ حفظ سرمایه گرانسنگ

سرمقاله ایران/ از «پادشه خوبان» چه باید بدانیم؟!

خاموشی گران‌قیمت ‌

سرمقاله کیهان/ خبر آمد، خبری در راه است